Translate

lunes, 25 de mayo de 2015

EL FUTBOL BASE PIERDE LOS PAPELES

El Fútbol Base el pasado viernes hizo llegar el comunicado que adjuntamos a continuación, lo cual es inmensamente comprometido ya que conocen perfectamente que el consistorio no permitirá su continuidad siempre y cuando no vayan de la mano del Primer equipo que represente al Terrassa F.C. lo cual en estos momentos es completamente imposible determinar.



No se llega a comprender este COMUNICADO ya que el consistorio les dejo bien claro que no contarían con estadio y se quedarían fuera de cualquier acuerdo de no ser que se realizase un proyecto en común con el PRIMER EQUIPO DE LA CIUDAD.

Es sumamente irresponsable el hablar de futuro cuando el presente no se tiene claro y veremos cómo explican esto a los padres. 

Lo primero que deberán de hacer es pedir audiencia con los responsables de deportes del nuevo gabinete, así como con el alcalde para que les recuerde todo lo pactado, pues por lo que se ve no recuerdan todo lo hablado y quieren seguir haciendo como hasta el momento que a sido lo que les a dado la real gana y eso se han de enterar que YA NO ES ASÍ.

Por otra parte sí  es cierto que por parte del consistorio SE LES AUTORIZO a la Organización del Campus, siempre y cuando se les comunicase con anterioridad, cosa que hasta el momento no se ha hecho, pues desde el Ayuntamiento se entendía lo especial de esta Temporada y que ello conllevaría a una autorización excepcional pero no vinculante.

Es bueno que los miembros de esta junta directiva que en estos momentos esta cogida con alfileres entienda que la ERA DE NAPOLEÓN ya termino y que se va a exigir por parte no solamente del Consistorio si no de los PADRES la máxima responsabilidad y seriedad. Que se preocupen de cumplir con lo pactado este año y el cuento de la lechera ya veremos si a los padres y el resto de la Ciudad les apetece escucharlo.

Xavier Cadalso
@XCadalso


COMUNICADO DEL FÚTBOL BASE A LOS PADRES :

 Benvolgut/da  pare/mare  del Futbol Base,

La Junta Directiva del Futbol Base continua treballant dia a dia per el nou Projecte Esportiu, liderat per Mariano Guerrero, i també treballem per anar tancant activitats, esdeveniments i acords, que comencin a millorar la gestió del Futbol Base.

En aquest sentit us volem informar de diferents punts:

- Com ja us varem comentar a les reunions de Pares/Mares de fa dos setmanes, el Futbol Base ja ha tancat i signat un conveni per vestir JOMA com a marca esportiva. Serà OCI Sports el provevïdor de la marca i la botiga MC7 Esports la que fara la distribució a les families. Seran els encarregats de portar tot el material que GEDO no ha servit. Els nostres advocats ja continuen amb la batalla contra GEDO i ens han donat el vist-i-plau per tancar aquest nou acord.

A partir del proper divendres 29 de Maig ja podreu passar per Oficines del Club, a recollir un ticket per el material que us falta de GEDO, i amb aquest ticket podreu anar a la botiga MC7 Esports a partir de Dilluns 1 de Juny i rebre les peces que us falten.

- Com ja us varem informar també a les reunions de pares/mares, en uns dies farem la presentació de Projecte Esportiu a càrrec de Mariano Guerrero. Serà durant la setmana de l'1 al 5 de Juny i serà al mateix Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (el de les reunions). En breu rebeu informació del dia i hora de la Presentació, en funció de la categoria del vostre nen.

- A partir d'aquest dilluns 25 de Maig, ja estaran disponibles a les Oficines els Fulls d'inscripció per el vostre nen, per la Temporada 2015-2016. També el repartirem a cada nen durant els entrenaments de la propera setmana. En el full trobareu el preu de la reserva de plaça, quotes, informació de la temporada, etc...

Tindreu fins el 15 de Juny com a data limit per el pagament d'aquesta reserva de plaça, per assegurar un lloc a l'escola i unes proves de selecció. Una vegada passat el 15 de Juny també començarem a obrir les places a "nouvinguts", i ja no es podrà assegurar una plaça al  100%.

- El proper Dissabte 6 de Juny, en dues franges horàries diferents, la empresa DONATO Sports, liderada per l'ex-jugador Professional DONATO GAMA DA SILVA, s'encarrega d'organitzar un Campus de Tecnificació per tots els nens interessats en millorar les seves capacitats futbolístiques. Es un Campus de Tecnificació organitzat i dirigit totalment per aquesta empresa.

El preu de la Jornada es de 30 Euros i podreu fer la inscripció del vostre nen a les Oficines del Club.

- L'empresa CAMPUS RAX,  amb experiència en l'organització de Campus de Futbol, serà l'encarregada d'organitzar el Campus d'Estiu del Terrassa FC.

El campus s'organitzara durant 5 setmanes, en horaris de matí i tarda, a partir de 29 de Juny i fins el 31 de Juliol. En breu rebreu mes informació del Campus, contingut, preus, distribució, etc. 

També penjarem la "info" al taulell i en pocs dies la tindreu a les Oficines amb el full d'inscripció.

Gràcies per tot.

Salutacions.


-- 
JUNTA DIRECTIVA

Futbol Base Terrassa FC

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LA VOZ DEL SOCIO

Enlace directo a nuestra nueva pagina WEB